Kókuszdió Kiemelt

 Azt hiszi, hogy a kókusz csupán finom édességek összetevője, testápolók és samponok illatanyaga vagy rostjaiból font szőnyegek alapanyaga lehet?

Ismerkedjen meg a kókuszfa mozaikokkal! A Cocobeat  mozaikkal a lakás szinte minden pontját különlegessé tehetjük. Használhatjuk függőleges és vízszintes felületeken, nagyobb területek burkolásra vagy csak dekorálásra,  egy-egy falszakasz kiemelésére.

 

 

 

 

 

Nem szívja magába a nedvességet, vízlepergető. Hallatlan keménységének köszönhetően, alkalmas arra, hogy vizes helyiségekbe is betervezzük. Tehetjük padlóra, falra, konyhába, mosdóhoz (pl. pultra), zuhanyzóba, kádkilépőnek, de akár szabadtéri medence mellé is.

 

 

Elég, akár csak egy kis falfelületet dekorálnunk, pl. egy ajtót, fiók előlapot, nappali, hálószoba falát csak egy sorban.

Nagyon jól kombinálható más anyagokkal, pl: üveggel, fával, márvánnyal, kővel, fémmel. 

Csak a fantáziánk szab határokat, hogy ezzel az igazán nem mindennapi, látványos burkolattal hogyan tegyük „színesebbé” környezetünket.

Képek: cocobeat

A kókuszhéjból készült újrahasznosított burkolat mellett dönt, nem csupán egyedi és elegáns felületet teremthet, de még környezetét is védi!

www.cocobeat.hu

Utoljára frissítve:2014. március 20., csütörtök 19:35

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.