Fürdőszobába szeretne tömörfa parkettát? Megteheti. Kiemelt

Gumibetétes teak parketta Gumibetétes teak parketta

Első pillanatban talán nem tűnik jó ötletnek egy párás, vizes helyiségbe tömörfa parkettát választani. Sokan félnek is tőle.  Azonban, ha belegondolunk, hogy a trópusokon fejlődő fafajták a teakmerbau,doussie, iroko, remekül bírják a magas páratartalmat, a kifröccsenő víz sem tesz bennük kárt, bátran dönthetünk a tömör faburkolat mellett .

A fa jól illeszthető fali csempékhez, vagy a formatervezett szaniterekhez egyaránt. A megfelelően kiválasztott faparketta semmivel sem tud kevesebbet a hideg kerámialapnál. Sőt! Az érzés, mezítláb fapadlón lépkedni a hideg kő helyett, sokkal kellemesebb. A látvány pedig elegáns és otthonos.

Gumibetétes parketta a fürdőszobába

Vizes párás helyiségekbe, beltéri medencék, szaunák előterének burkolására a legbiztosabb megoldás a gumibetétes trópusi tömörfa burkolat.

A gumibetét előnyei:

  • a gumi, tömítő betét ellenálló mind az édes, mind a sós vízzel szemben
  • ellenálló a lúgos és savas hatásoknak
  • jól tűri az UV sugárzást
  • jól tűri a magas hőmérsékletet  90 oC-ig
  • csiszolható
  • dekoratív

A tömítő betét anyaga egy UV álló, PUR alapú kétkomponensű tömítő elegy, csiszolható habarcs, melyet erre a célra fejlesztettek ki. Figyeljünk oda a vásárlásnál és a lerakásnál, hogy a megfelelő fafajtát és tapasztalt mestert válasszuk, hogy ne érjen bennünket csalódás. 

 

Ha meg szeretné tudni, hogy milyen fafajtát válasszon fürdőszobája, beltéri medencéje burkolására, akkor keressen bennünket a +36 1 430-0150-es telefonszámon vagy kérjen ingyenes visszahívást ezen a linken: http://tropusifaparketta.hu/?tropusifa=ingyenes-visszahivas

 

Trópusifa Stúdió

1037 Budapest, Bécsi út 85.

www.tropusifaparketta.hu

 

Utoljára frissítve:2014. február 28., péntek 12:21

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.