Country-stílus a fürdőszobában Kiemelt

Ha hangulatos, romantikus és harmonikus fürdőszobát szeretne, ideális választás a "country-stílus". Nézzünk néhány jellemző stílusjegyet.

 

 Fali csempe tekintetében kizárható a modern stílusú burkolat, mindenképp a rusztikus hatású falburkolat ajánlott. Kedvelt a fehér fal vagy a hagyományos, színes, romantikus mintájú csempe, ám ennél a stílusnál gyakori akár a vakolatlan fal alkalmazása is.

Padlóburkolat tekintetében természetesen a fürdőszobába való faburkolatok festenek a legszebben és adják vissza leginkább a vidékies stílus érzetét. De bármilyen anyagból is választunk padlóburkolatot, itt is mindenképpen a rusztikusság a fő szempont.

A country-stílusú fürdőben legjobban a klasszikus lábaskád mutat és mosdónál is ez a legjobb választás. A country-stílusra jellemző még a szobai bútorok és kiegészítők használata, mint például fából készült szekrény, szék , de akár még a csillár is, ennek megfelelően szépen mutathat egy szekrénybe épített mosdó is.

Díszítésként nagyon kedvelt az élő, vagy szárított virág, egyéb dekorációk tekintetében pedig a romantikus vagy vidékies stílusú, természetes, rusztikus anyagú és hatású kiegészítőket javasoljuk.    

Utoljára frissítve:2014. július 11., péntek 14:18

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.