Rusztikus konyhák stílusosan

Ki ne álmodozott volna arról, hogy elmenekülve a nyüzsgő, rohanó városi élet elől a vidék nyugalmát választja jó levegőn, ropogó kandallótűz mellett, egy hatalmas konyha minden szépségével. Te is éreztél már így? 

 

Az összeállításban a rusztikus stílushoz illő elképesztően szép természetes fa elemeket, fagerendákat, régi köveket láthatunk, amelyek néha meglepő módon keverednek a modern elemekkel és mégis jó összhatást adnak.

A széles fapadló, famennyezet, idő marta konyhai szekrény, mind olyan részletek, amik az alábbi képen látható helyiségben megtalálhatóak, viszonylag sok a sötét árnyalatú fa, amely melegséget sugároz és egy csipetnyi pajta-pirost is találhatunk a konyhaszigeten.

Feldobhatjuk a konyhát kővel is, meleget adó kandalló formájában vagy akár egy egész falburkolattal. A konyhapult lehet gránitból vagy bármilyen természetes ásvány kiváló választás lehet rusztikus konyhánkba.

A következő konyha design intelligens módon ötvözi a modern és rusztikus elemeket, lehetővé téve, hogy a lakástulajdonos mindkét stílusból a legjobbat élvezze otthonában, még ha elsőre látszólag ellentmondásban is vannak egymással. Először a modern konyhai felületek, fekete fal tűnik szemünk elé, csak később bontakoznak ki az olyan apró részletek, mint a fapadló, a fából készült székek és a létrára szerelt világítótestek.

A fa lehet fehér, világos és szellős, a kisebb konyhákba túl erőteljes lehet a sötét fa, így válasszunk inkább fehér vagy fehérített fát, ami rusztikus, mégis nagy és tágas érzetet kelt.

Ehhez hasonló parkettákat bemutatótermünkben talál, várjuk szeretettel a Trópusifa-Stúdióban (Bp.036 Bécsi út. 85.)

 

forrás:freshome

Utoljára frissítve:2015. március 18., szerda 15:50

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.