Egyedülállóan környezetbarát szintetikus burkolat

A Purline az első szintetikus padlóburkolat, ami megújuló természetes nyersanyagokból készül. Extrém nagy kopásállóság jellemzi, hosszú élettartam, klór, plasztikálószer és oldószermentes. 

A Purline alapja a poliuretán, amely az egyik legmagasabb minőségű műanyag, sokoldalú, kopásálló, ellenálló a vegyszerekkel, oldószerekkel szemben. Ezen tulajdonságai miatt, az egyik leggyakrabban használt anyag az autó-bútoriparban, egészségügyi ágazatban. A termék kutatóinak sikerült kicserélni a poliuretánban található petrolkémiai poliolokat, bio-alapú poliolokra, amelyek repce és ricinusolajból készülnek, ezzel pedig talán a leginkább környezetbarát szintetikus burkolat került a piacra.

Szinte teljesen emisszió mentes, szag-semleges, klór és oldószermentes. Környezetvédelmi és egészségügyi tulajdonságai miatt kiválóan alkalmas erre érzékeny területeken való használatra például óvodákban, egészségügyi intézményekben. A lakásokba, házakba friss levegőt hoz széles szín és minta választékának, környezetbarát tulajdonságainak köszönhetően.

   

A Purline ökológiai padlókra jellemző az UV - rezisztencia, tehát napfény hatására nem változik meg színárnyalatuk. Csendesek, kellemesen meleg érzetet adnak a lábnak és nem csúsznak. Alkalmazhatóak vizes helyiségekbe és konyhába egyaránt, padlófűtésre. Közületi felhasználásra a 2x20 m és 2,5 mm vastagságú, tekercses kiszerelésben megjelenő terméket ajánljuk, magán célra, pedig az 1200x200x 2,5 mm vagy 1000x500x2,5 mm méretű paneleket. 

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.