Édesség a szemnek és léleknek

Te is észrevetted már, hogy a természetes anyagok adnak egyfajta otthonosságot környezetednek? A természet színei, szépsége, formái bármennyire modern világban élünk mindig lenyűgözik az embert. Ez a selymesen meleg szín, ami a karamell árnyalatú bambuszmozaikot jellemzi, elkalauzol gyerekkorunk édességéhez, szinte elbódítja érzékszerveinket. 

A mozaikok alkalmazása nem mai vívmány, már az ókori Egyiptomból is maradtak fent töredékek és végigkísérték örök szépségükkel az elmúlt évezredeket. A mozaik egyre népszerűbb a lakberendezők körében az utóbbi években, köszönhetően a nyersanyag tekintetében megújulónak számító és változatos anyagoknak, mint amilyen a bambusz és kókusz. A táblák kialakítása lehetővé teszi, hogy akár domború, homorú, hullámos felületeket, oszlopokat burkoljunk velük. 

A bambuszmozaik táblák tetszés szerint alakíthatóak, vághatóak így elképesztően széles skálája valósul meg az alkalmazhatóságnak. A karamell a sárgával kombinálva meghitt hangulatot teremt, de tökéletes kiegészítője lehet a türkizkéknek, szürkének.

Ha tetszett ez a poszt like-old a Facebookon és oszd meg barátaiddal is! 

Tovább a kategóriában: « Kókuszmozaik

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.