Legyen ősszel is hívogató a teraszod!

Kreálj barátságos, vendégváró bejáratot az ősz jegyében. A hagyományos kedvencek, mint a sütőtök és a szalmafigurák mellett rusztikus, fából készült kosarakkal és a narancsos, barna színek használatával terelheted a hangsúlyt a természetes elemekre. 

Használj merész, az őszre jellemző színeket, a színes szezonális virágok és gyümölcsök igazán hangulatosak. Az őszi környezetben, például a friss áfonya mélyvörös tónusa lenyűgöző a sárga különböző árnyalataival.

A hintaszék egyszerűséget és nosztalgiát sugall invitálva az embert arra, hogy megpihenjen és élvezze az utolsó napsugarakat a tél beállta előtt, kényelmes díszpárnákkal, takarókkal és szezonális növényekkel díszíthetjük verandánkat/teraszunkat.

Nem kell feltétlenül a hagyományokhoz ragaszkodnunk, ízléses világítással, narancs színekkel a tradicionális kellékek nélkül is meleg és hívogató helyet teremthetünk, modern darabokkal.

A természet drámaian változó színei között, néha a kevesebb több. Egyszerű dekorációval, mint egy tál harsogóan zöld alma, kellemes fabútorokkal is tovább erősíthetjük környezetünk szépségét.

Az őszi girlandot igazán könnyű elkészíteni és a bejárati ajtót vagy más íves elemket díszíthetünk vele. Gyűjtsél össze néhány gyönyörű színű levelet, termést és fűzd össze őket füzérré.  

Ha szeretnéd teraszodat trópusi faburkolattal még szebbé és kellemesebbé tenni IDE kattintva tájékozódhatsz a lehetőségekről.

forrás:hgtvgardens  

Utoljára frissítve:2015. október 07., szerda 14:04

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.