3 gyönyörű skandináv stílusú lakásbelső

A skandináv stílus, bármilyen méretű lakásod is legyen ideális választás. A hangsúly a világos színeken, és gyönyörű, természetes anyagokon van. Három lakás szerepel a következő posztban, különböző méretűek, így jó összehasonlítást adnak, hogyan tudjuk beilleszteni a stílusra jellemző jegyeket egymástól eltérő terekben.

Az első otthonban a fehér friss és elegáns hangulatát találjuk. Természetes fény, világító fehér falak, fehér padló, fehér bútorokkal. A kontraszt színek használata, a fekete és a sötét fa határozottan skandináv.

Néhány század közepére jellemző bútor, mint a gyönyörű fa kredenc és üveg dohányzóasztal ad kifinomultságot. Kis helyen remekül egyesítik a dizájnt.

A következő otthonban visszafogottabb és gyakorlatiasabb módon használják a skandináv stílus elemeit. Sokkal több természetes fa és sötét bőr látható, ezt ellensúlyozzák a fehér falak és a mennyezet. Itt is a század közepére jellemző bútorokat használják, takarékosan, de nagy hatással.

Az utolsó lakás loft jellegű, a skandináv dizájn színesebb véglete felé esik, nem csak fehérrel és fával, hanem vibráló színekkel is dolgozik. A fehér téglafalak és sötét keretes ablakok egy cseppnyi ipari hangulattal bírnak, miközben a szép parketta határozottan elegáns hatást kelt.

Amennyiben hasonló hangulatot keres IDE kattintva megtekintheti a skandináv stílusba kiválóan illeszkedő parkettáinkat. 

forrás:home-designing.com

Utoljára frissítve:2015. október 26., hétfő 13:03

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.