10 elbűvölő nappali sárga színnel

 

Napfény, nárciszok, énekesmadarak, és az arany - sárga a legvidámabb színek egyike, mégis viszonylag ritka, hogy a modern dekorációban megjelenjen. Mi lehet ennek az oka? Talán az, hogy a sárga annyira merész és kalandvágyó? Ebben a posztban 10 otthont mutatunk be, a home-designing válogatásából, olyan nappalikat, ahol a sárga erőteljesebben vagy épp pasztell árnyalatokban jelenik meg és ragyogó, stílusos környezetet teremt.

Kezdjük a felfedezést egy erőteljesebb példával, ebben a művészi otthonban okosan elhelyezett sárga kiegészítőket találunk, amik feldobják a szürke kanapét és a nyitott polcokat, a festmény pedig mindezeket finoman összekapcsolja. 

 

A sárga energetikus szín, de nem feltétlenül kell harsánynak és túl hangosnak lennie. Itt a piros és narancs árnyalatok is segítenek árnyaltabbá tenni az összképet, inkább a pihentető földszín felé hajlás jellemzi ezt a nappalit.

Luxus matt fekete és hófehér erősíti a gondosan kiválasztott sárga árnyalatot, ami a kanapé párnáról, a fotelről és a térelválasztóként funkcionáló szekrényről visszaköszön.

A sárga és kék mindig nyerő páros együtt, mint egymás ellentétei megrendítő és drámai hatást lehet elérni alkalmazásukkal. Ebben a nappaliban a kék egy mélyebb árnyalatát használták, ami kiegészül a falon megjelenő zöld színnel.

 

A pitypang-sárga és az enyhe mentazöld tölti meg energiával ezt az eklektikus lakásbelsőt. Az éppen megfelelő mennyiségű színt láthatjuk, anélkül, hogy beárnyékolná az egyedi mintákat és dekorációt. 

Ha igazán merész színhasználatot szeretnénk látni, arra kiváló példa ez a nappali, ahol a sárga rengeteg árnyalata forr össze érdekes és izgalmas tervezési koncepcióban. 

Sötét és elegáns nappali, amely erős sárga árnyalattal "lázad". Minden bútor klasszikus ihletésű ugyanakkor éles modern vonalvezetésű. A végeredmény pedig? Csodás. 

Lehetetlen ellenállni! A világos sárga padló beragyogja az egész helyiséget, amit tovább fokoz a fehér bútorokon megcsillanó napfény.

Világos bútorok és izgalmas kerámialapok stílusosan, színesen.

A következő nappali elegáns, modern, ipari.,,a sárga valami egészen különleges karaktert emel ki belőle, talán a kék árnyalat miatt, ami megjelenik a szürke mellett.

Megtetszett a sárga színű parketta? Vagy ez a sötétebb árnyalat, ami kiemeli a színeket?  IDE kattintva oldalunkon megtekintheted széles parketta választékunkat és elérhetőségeinket.

 

 

Utoljára frissítve:2016. február 01., hétfő 13:52

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.