Különleges terasz - különlegesen gyorsan

Ha olyan kültéri burkolatot keres, amit gyerekjáték lerakni, viszont egyedi megjelenésével lenyűgözi környezetét. Mi tudunk rá megoldást! 

A nagyon gyorsan és könnyen lefektethető modulok FSC minősítéssel rendelkező teak fából készülnek és amit mindenképpen érdemes tudni erről a fafajtáról, hogy hírnevét tartósságával, változó időjárási körülmények közötti stabilitásával és gyönyörű megjelenésével érdemelte ki. Számos modul kialakítás közül választhatunk. Ilyen a tengerész, kerítés, cipzáras forma. Válassza ki kedvencét! A gyönyörű erezet, az aranysárga szín mélybarna vonásokkal magárét beszél.

A könnyű telepítés másik lehetséges versenyzője a műanyaghordozóra szerelt trópusi fa. Ez is hasonlóan könnyű és komplex megoldást kínál, mint a modulok, ha nem akar asztalosokkal bajlódni és kivitelezőt keresni.

A műanyaghordozóra csavarokkal rögzítették a kemény IPE fát és a modulok egymásba csatlakoztathatóak, így egy stabil és biztonságos felületet kapunk. A 300x300 járólapokat akár vághatjuk is, amennyiben a lerakás úgy kívánja. Találkozott már ennél egyszerűbb és gyorsabb terasz kialakítással? 

Ha tetszett a poszt like-olja Facebook oldalunkon és ossza meg barátaival is! 

 

 

Tovább a kategóriában: « Virágos otthonok

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.